Kaatis

Kaatiksen frisbeegolfkenttä sijaitsee Vihdissä, Koivissillan vanhalla kaatopaikalla. Muuten hankalasti hyötykäytettävä maa-alue on maisemoinnin ja jatkuvan ylläpidon avulla saanut aivan uuden elämän.

Kaatikselle on rakennettu 20 erilaista ja varsin haastavaa väylää.

Kentällä harjoitteleminen ja pelaaminen on maksullista. Saaduilla tuloilla kustannetaan kentän ylläpitoa ja seuran toimintaa. Vaihtoehtoina on maksaa koko kauden maksu kerralla tai päivittäinen kertamaksu.

Maksut kaudelle 2019:

  •  Kausipelimaksu: 50€
  •  Päiväpelimaksu: 5€ (aikuiset), 2,5€ (10-18-vuotiaat)

Kaatiksen kausipelimaksun voit hankkia kätevästi SuomiSport.fi sivustolta.

Voit ostaa Kaatiksen kausipelimaksun edelleen myös maksamalla 50€ suoraan seuran tilille (Tilinro: FI78 3131 3001 2364 54). Muista kirjata maksun viestikenttään pelioikeuden saajan nimi ja puhelinnumero. Lähetämme tuohon numeroon ohjeet pelioikeuslätkän noutamisesta.

Pelimaksuista saadut tuotot käytetään kentän ja kentän huoltokaluston ylläpitoon.

Löytökiekot

Kaatikselle kerääntyy löytökiekkoja reilusti ympäri kauden. Mikäli kaipaat omia pelivälineitäsi takaisin, seuraa ja liity seuramme foorumilla käytävään keskusteluun.

Lahjoitamme  löytökiekot ennen seuraavan kauden alkua hyväntekeväisyyteen.

(Klikkaa kuvaa avataksesi ratakartta suurempana)

Ratakartta PDF-muodossa.

Radan tiedot Frisbeegolfradat.fi (FGR) palvelussa.

Reittiohjeet

Kaatiksen radan löydät laittamalla navigaattoriisi osoitteen Kumpunotkolantie, Vihti. Helsingistä matkaa kertyy pyöreästi 50 km, Turusta 130 km, Tampereelta 170 km ja Karigasniemeltä 1263 km.

Kaatiksen huipulla on reilusti pysäköintitilaa.