Nummelanharju

Nummelanharjun frisbeegolfrata

Harjun rata on täysimittainen 18-väyläinen frisbeegolfrata. Harjun radalla väylät vaihtelevät ykkösväylän 30 metrisestä puttausväylästä väylien kuusi ja kymmenen vajaat 200 metriä pitkiin haasteisiin.

Harjumaasto tarjoaa mahdollisuuden kohtuullisiin korkeuseroihin ja harjulla onkin saatu mukavan monipuolisia väyliä aikaiseksi. Harjun maasto on pääosin hiekkapohjainen, joten siinä on puolensa. Hiekkaharju imee vettä mainiosti ja rankemmankin sateen jälkeen rata on nopeasti kuiva. Toisaalta kuivana aikana hiekkaa on helposti hieman kengässä.Nummelanharjulla pelataan kesäaikana tiistaisin klo 18 viikkokisoja joihin kaikki ovat tervetulleita. Kilpailuissa jaetaan palkintoja henkilökohtaisten tasoitusten mukaan. Myös paras ”oikea” tulos palkitaan viikottain. Junioreille on oma sarja.

Nummelanharjun maasto on myös lenkkeilymaastoa ja radan keskeltä menee pururata jota jonkinverran lenkkeilijät ja talvella hiihtäjät käyttävät. Heitä tulee luonnollisestikin varoa vaikka yhteiselo on paljolti hyvää.

Nummelanharjun parit ovat aiheuttaneet paljonkin keskustelua. Niiden kanssa on soudeltu eestaas. 56 muuttui 49 ja nykyään ollaan suurinpiirtein samassa linjassa samantyyppisten ratojen kanssa kentän parin ollessa 57.

(Klikkaa kuvaa avataksesi ratakartta suurempana)

Ratakartta PDF-muodossa.

Radan tiedot Frisbeegolfradat.fi (FGR) palvelussa.

Löytökiekot

Nummelanharjulla ei ole erillistä löytökiekkolaatikkoa. Löytökiekkojasi voit tiedustella takaisin seuramme foorumilla tai Kaatiksen klubitalolta.

Viikkokisat

Perinteisesti olemme kisanneet kesätiistaisin aina Nummelanharjulla leikkimielisesti. Tarkemmat tiedot seuramme foorumilta.

Reittiohjeet ja sijainti

Mutkattomin kulku Nummelanharjulle tapahtuu Kehätien varrella sijaitsevan levikkeen kautta. Puiset portaat johtavat lähelle ykköstiitä.

Suosittelemme jättämään autonne muualle kuin levikkeelle, sen niukan tilan vuoksi. Lähialueelta löytyy pysäköintiin soveltuvia alueita mm. paloaseman lähettyviltä.

 

 

Frisbeegolfia Suomen huipulta