Sijainti : Kenttä sijaitsee Nummelan lentokentän läsipuolella, vanhan hiekkakuopan ympäristössä. Karttahakuun sivulle http://kartat.eniro.fi kannattaa syöttää tiedot Kehätie, 380, Vihti. Kyseisessä kohdassa on levähdysalue ja aina auki oleva grilli. Pysäköintitilaa löytyy ainakin 50 autolle. Kentälle johtaa portaat ylös jyrkkää rinnettä. Ylhäällä käännös vasempaan, ja ykköstii löytyy noin 60 metriä päästä.

Maasto : Kenttä kulkee harjumaastossa, joten metsä on kuivaa kangasmetsää; aluskasvillisuutta ei ole juuri lainkaan. Kiekot löytyvät helposti, mutta niiden kuluminen on hieman nopeampaa kuin nurmikentillä pelattaessa. Suurimmalla osalla väylistä on pohjana pelkkää hiekkaa, joillain puolestaan sammalta, kanervaa tai mustikkaa. Kenttä ei ole kovallakaan sateella märkä, mutta etenkin kuivalla kelillä hiekkaa menee pelatessa hieman kengän sisään.

Merkinnät : Tiiauspaikoilla on tolpat, joista näkee väylän tiedot. Tiiauspaikoilla on myös tiialustat (hiekkatekonurmi), joilta avausheitot on heitettävä. Koreihin on merkitty väylien numerot. Kentällä ei ole out of bounds –alueita, mutta väylällä 14 on pakollinen kierto noin 15 metriä tiiltä eteenpäin.

Turvallisuus : Hiekkakuopassa on jousiammuntarata, jossa on silloin tällöin ampujia. Kannattaa pyytää lupa pelata ripeästi ohi, sillä he ovat kyllä meitä tarkempia. Montussa on myös kivikasa (tilapäisesti), josta kiekon saa hakea rangaistuksetta. Kivikasan päällä liikuttaessa kannattaa olla varovainen. Alueella liikkuu myös ulkoilijoita ja talvella hiihtäjiä, varoitushuudot ovat enemmän kuin suositeltavia! Kympin tiiltä on huudettava varoitus aina jos kiekko karkaa oikealle, kymppiväylän ulkopuolelle.