Nummelanharju frisbeegolfrata

Harjun rata on täysimittainen 18-väyläinen frisbeegolfrata.

Harjun radalla väylät vaihtelevat ykkösväylän 30 metrisestä puttausväylästä väylien kuusi ja kymmenen vajaat 200 metriä pitkiin haasteisiin. 😉

Harjumaasto tarjoaa mahdollisuuden kohtuullisiin korkeuseroihin ja harjulla onkin saatu mukavan monipuolisia väyliä aikaiseksi.

Harjun maasto on pääosin hiekkapohjainen, joten siinä on puolensa. Hiekkaharju imee vettä mainiosti ja rankemmankin sateen jälkeen rata on nopeasti kuiva.

Toisaalta kuivana aikana hiekkaa on helposti hieman kengässä.
Nummelanharjun maasto on myös lenkkeilymaastoa ja radan keskeltä menee pururata jota jonkinverran lenkkeilijät ja talvella hiihtäjät käyttävät.

Heitä tulee luonnollisestikin varoa vaikka yhteiselo on paljolti hyvää.
Nummelanharjun parit ovat aiheuttaneet paljonkin keskustelua.

Niiden kanssa on soudeltu eestaas. 56 muuttui 49 ja nykyään ollaan suurinpiirtein samassa linjassa samantyyppisten ratojen kanssa kentän parin ollessa 57.

(Klikkaa kuvaa avataksesi ratakartta suurempana)

Ratakartta PDF-muodossa.

Radan tiedot Frisbeegolfradat.fi (FGR) palvelussa.

 

Viikkokilpailut

Löytökiekot

  • Radalla ei ole löytökiekoille laatikkoa
  • Edellinen laatikko hajotettiin tahallaan, ja tämän takia emme tuo sinne uutta laatikkoa
  • Toivomme, että kiekkojen löytäjät ottavat yhteyttä kiekon omistajaan jos kiekosta löytyy yhteystiedot (Sopimaan miten kiekko palautetaan)

Reittiohjeet ja sijainti

Mutkattomin kulku Nummelanharjulle tapahtuu Kehätien varrella sijaitsevan levikkeen kautta. Puiset portaat johtavat lähelle ykköstiitä.

Suosittelemme jättämään autonne muualle kuin levikkeelle, sen niukan tilan vuoksi.

Lähialueelta löytyy pysäköintiin soveltuvia alueita mm. paloaseman lähettyviltä. Mutta ei paloaseman edessä olevalle levennykselle!

Frisbeegolfia Suomen huipulta